MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 10. Bölüm 2. Fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Hayatımın Aşkı gelişmeleri merak edenleri ekran başına bekliyor.

Hayatımın Aşkı 10. bölüm 2. fragmanı ile seyircileri merak içerisinde bıraktı.Hayatımın Aşkı dizisi yapımcılığını ve hikayesini Şebnem Aşkın üstleniyor. Başrol oyunculuğunu ise, birbirinden başarılı iki genç oyuncu olan; Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu gerçekleştiriyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Hayatımın Aşkı dizisi yayınlanan fragmanın bölümü 31 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de ekranlarda olacak.
-HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNDE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

-
Hayatımın Aşkı 10. bölüm 2. fragmanı yayında! Demir, Gökçe'yi Kaan konusunda uyararak; aralarındaki engelleri kaldırıyor!

Gökçe ile arası açılan Kaan, Duru'nun oyununa mı kurban olacak? Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de...
-HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Demir'in "balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız" demesi üzerine Gökçe çok heyecanlanır. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, öte taraftan çok çalışarak vals öğrenmeye çalışır. Olanları seyreden Ayça'nın da balo gecesi için farklı planları vardır.

Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım ise yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyonun başında Gökçe vardır. Gökçe bu görevin altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu esnada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir şok olur. Kaan ve Duru arasındaki nefret farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca'nın, Bartu'ya olan soğukluğu sürer. Bartu ise kendini affettirmek için uğraşıp durur. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine son derece mutludur. Fkat, gerçek kısa sürede gün yüzüne çıkar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler