MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 3. bölüm izle

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda yeni dizisi nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Sevilen dizi 3. son bölümde çok heyecanlı bir bölüme imza attı.İşte merakla beklenen soruların cevapları ve Hayatımın Aşkı 3. son bölüm hakında detaylar...

Dün akşam 3. son bölüm ile ekranlara gelen Hayatımın Aşkı dizisinin başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun rol alıyor.

HAYATIMIN AŞKI 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gökçe, çok sevdiği Demir'e ulaşmak için yeni planlar yapar. Demir'in de kendisini seveceginden ve birlikte mutlu olacaklarından emindir. Ancak işler düşündüğü gibi gitmez ve Gökçe'nin ağabeyi Bartu gelir.

Gökçe'nin ağabeyi Bartu, iki yıl süren askerlikten sonra yeniden ailesine kavuşmanın heyecanı içindedir.Durum ailesi için aynı değildir. Bunun nedeni Bartu'nun bealyı üzerine çeken bir adam olmasından kaynaklanır.

Gökçe, sorun yokken bile sorun çıkran biriyken bir de e Bartu'nun işleri karıştırması Gökçe'yi Demir'den iyice uzaklaştırır.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN HİKAYESİ

Ajans 237 Reklam ajansında çalışan Gökçe bekar bir genç kadındır. Gökçe'nin bütün arkadaşlarının dünyaevine girmiş olması Gökçe'nin canını fena halde sıkar.Ne olursa olsun kendine bir sevgili bulacaktır. Bu kişi de Ajans 237'nin sahibi Demir olacaktır.
Demir'e giden yolda, Gökçe ile birlikte hareket eden Kaan'dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zorlu mücadelede Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri olaylarla karşılaşacaklardır.

HAYATIMIN AŞKI 3. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Vitrin


En Çok Aranan Haberler