MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı 8. son bölümde romantik dakikalar

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı dün akşam 8. son bölümü ile izleyicileri ekrana bağladı. Demir ve Gökçe arasında yaşanan sürpriz dolu dakikalar herkesi heyecanlandırdı. Hayatımın Aşkı son bölümde neler oldu? işte detaylar...

Hayatımın Aşkı 8. bölümde; Gökçe ile Demir'in iş ortaklığı, gençlerin birbirlerine daha da yakınlaşmasını neden oldu.

Demir, Gökçe'nin de desteğibni alarak yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri biter ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe son derece mutludur. Öte taraftan Duru ile rakip olmuşlar ve aralarında bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe'nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça'yı görevlendirir. Kaan'ın ise aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı derttedir. Duru, Kaan'ın ilgisini çekebilmek için her türlü yolu dener.
Hikmet ise, kendisini Rezzan'a affettirme yoları arar. Rezzan'ın barışmak için birtakım şartlar sunar. Bartu, Sema'nın dikatini üzerinde toplamak için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

BURCU GÜNEŞ HAYATIMIN AŞKI'NA KONUK OLDU

Burcu Güneş, Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi "Hayatımın Aşkı"na konuk oldu.Hande Doğandemir'in canlandırdığı Gökçe ile Serkan Çayoğlu'nun hayat verdiği Demir, sanatçının şarkıları eşliğinde romantik dakikalar yaşadı. Demir ve Gökçe'nin Burcu Güneş'in şarkısı eşliğinde dans etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler