MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı dizisinde Burcu Güneş sürprizi

Pazar günlerinin vazgeçilmez Romantik-komedi dizisi Hayatımın Aşkı'nda bu hafta Burcu Güneş sürprizi yaşanacak. Güneş'in konuk olduğu bölüm yarın akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Başrollerini Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zafer Algöz ve Zeynep Eronat'in paylaştığı Hayatımın Aşkı'na bu hafta renkli şarkılarıyla Burcu Güneş konuk oluyor. Demir ve Gökçe yayınlanacak yeni bölümde Güneş'in söyleyeceği romantik şarkılar eşliğinde dans edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Geçen bölüm hikâyeye dahil olan Duru'nun rahat durmayacağı belliydi. Kendisi bu bölüm de yapacağından geri kalmadı. Geçen hafta bölüm kimliği belirsiz biri gizlice Gökçe ve Demir'in fotoğraflarını çekerken bitmişti. Meğer bu da Duru'nun işiymiş. Demir'in işlerini baltalamakla kalmadı Kaan'ı yeniden tavlamak için de çeşitli girişimlerde bulundu. Fakat neyse ki Kaan'dan yana aşama kaydedemedi.

Niye Amerika'ya gitmiş, sonra niye geri döndü bilemediğimiz küçük kardeşin geçmişi ve öyküsü acele gelmiş hatta biraz havada kalmış sanki. Laf aramızda Duru geldiği yere temelli geri dönse de karaçalı gibi araya girmese hiç fena olmaz. Zira ne Duru'ya kanımız ısındı ne de canlandıran oyuncunun performansını sevdik. Hatta Duru'nun dahil olduğu her sahnede tempoyu düşürdüğünü söyleyebiliriz. Sonuç olarakGökçe aradığı aşka yaklaşmak üzereyken, Kaan'ın hayalindeki aşk daha da uzaklaşıyor... Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle 10 Temmuz Pazar günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler