MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatımın Aşkı'nda hızlı yükseliş

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölümü ile Pazar akşamı ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde Gökçe, Demir'in yanında olabilmek için yeni planlar yapmaya devam ediyor.

Hayatımın Aşkı bu hafta yine seyircileri ekrana kilitleyecek.Pazar akşamları evimize konuk olan dizinin yeni bölümünde Demir ve Gökçe arasında neler yaşanacak?

-
Gökçe, Demir'e yardımcı olabilmek için elinden geleni yapıyor! Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle her akşamı Pazar saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Duru'nun sürpriz ziyareti, Demir ve ailesinde şok ettisi yaratır. Demir'den yıllar önce yaşananlardan ötürü intikam almak isteyen Duru, şirkete bir ortak getirir. Bundan dolayı Demir işi bırakır. Duru'nun bir sonraki hamlesi ise Kaan olur. Birden bire Kaan'ın karşısına çıkan Duru, Kaan'ı şaşırtır. Duru'nun dönmesiyle Kaan alt üst olur.

Gökçe ise Demir'i etkilemek için elinden gelen her şeyi yapmaya devam eder. Ajanstan ayrıldıktan sonra ilk işi Gökçe almıştır. Demir hem Gökçe'nin yanında yer almasından dolayı oldukça memnundur. Zor günlerinde yanında sadece Gökçe vardır...

Bu arada Bartu Hikmet'in hasta olduğunu zanneder ve ortalık birden karışır. Rezzan ise durumu fark ettiğinde Hikmet'e karşı tavrı değişir ve bunu anlayan Hikmet de durumdan faydalanır. Ancak Hikmet'in planı istediği gibi gitmez ve ortalık karışır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler