MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Herkes Kazanır neden yarıda kesildi? İşte Herkes Kazanır yarışmasının yayınlanmama sebebi.

Show TV'nin merakla beklenen Herkes Kazanır adlı yarışma programı, ilk gün yarıda kesildi. Canlı olarak yayınlanan Herkes Kazanır yarışmasının neden yarıda kesildiği ise anlaşıldı.

Teknolojiyle bilgiyi birleştiren yarışma programı "Herkes Kazanır" Show TV'de yayınlanmaya başladı. Ünlü tiyatro sanatçısı Hakan Bilgin'in sunduğu eğlenceli bilgi yarışmasında ilk gün şok gelişme yaşandı. Program, yarıda kesildi.

Stüdyoda beş yarışmacı, ekranları başında yüz binler; 10 soruda toplamda 250.000 TL değerinde puan! Herkes aynı soruları cevaplıyor, doğru bilen herkes puan kazanıyor. Stüdyodaki yarışmacılar, soruları bildikçe öne geliyor. Finaldeki süper soruda; önde olan iki yarışmacının kazandığı puanların para değeri cebinde kalıyor. Salı akşamı 23.30'da başlayan ve canlı yayınlanan Herkes Kazanır yarışma programında ilk gün aksilikler yaşandı. Arka arkaya reklam veren yarışma programı yayından alındı. Her şeyin güzel başladığı Herkes Kazanır yarışmasının ilk dakikalarında sunucu Hakan Bilgin yarışmacıları tanıttı ve onlarla sohbet etti. Daha sonra Bilgin, yarışmanın kurallarını anlattı. Ancak, yarışma soruları ekrana gelmedi. Soruların ekrana gelmesi uzayınca reklamların ardından stüdyoya dönülmeyerek yarışma bitirildi.

Herkes Kazanır'da sadece stüdyodaki yarışmacılar değil, programın uygulamasını indiren herkes yarışmaya dahil olabiliyor. Bu bakımdan Herkes Kazanır yarışmasının yaşadığı aksilik uygulamanın çalışmadığı ve hata verdiği yönünde oldu.

HERKES KAZANIR MOBİL UYGULAMASI
Herkes Kazanır yarışma programına mobil uygulanma üzerinden katılmak için Android kullanıcıları ile İOS kullanıcıları için iki farklı indirme seçeneği mevcut.

ANDROİD UYGULAMA
İOS UYGULAMA


Vitrin


En Çok Aranan Haberler