MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya Avşar bölüm başı 100 bin TL istiyor

ABD'nin en çok izlenen programlarından 'The Oprah Winfrey Show'un benzerini Türkiye'ye uyarlamak isteyen Hülya Avşar hazırlıklara başladı. Şu sıralar yeni filmi için koşturan Avşar kızı Star TV için görüşmelere başladı.

Kanal yöneticileriyle temas kuran Hülya Avşar, bugünlerde kendi hayatını anlattığı 'Selfie' filmiyle uğraşıyor. Avşar, bir yandan da yeni televizyon programları için görüşmelere başladı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; en son yaptığı şov programında ünlü isimlerin bilinmeyenlerini ekrana getiren Avşar, bu kez yurtdışında yapılan bir formatı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor.

Avşar kızı, 25 sene boyunca ABD'de yayımlanan ve reyting rekorları kıran 'The Oprah Winfrey Show'un benzerini yapmak istiyor. Oprah Winfrey'nın sunduğu gündüz kuşağı programında bir konuyu tartışmak için konuklar davet ediliyor. Tartışmalı ya da sansasyonel konuların tercih edildiği yayının benzerini sunmak isteyen ünlü ismin, star TV ile görüşmelere başladığı iddia edildi.
BÖLÜM BAŞI 100 BİN TL

Bölüm başı 100 bin TL isteyen Avşar'ın bu talebi kanal tarafından henüz onaylanmadı. İki taraf bugünlerde para konusunda anlaşmaya çalışıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler