MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hülya Avşar hayalini kurduğu projeyi açıkladı

Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Safiye Sultan'ı canlandıran Hülya Avşar, Kösem'den sonra yaşamını anlatan film çekeceğini ifade etti.

Uzun bir aradan sonra Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem ile seyirciyle yeniden buluşan Hülya Avşar, diziden ayrılacağı iddiaları hakkında "Zaten bu kadardı, 4'üncü Murad olarak devam edecek." şeklinde konuştu.Dönem dizisinde bilmediği birçok şeyi öğrendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Osmanlı'ya yönelik genel kültür anlamında inanılmaz bilgiler edindim." dedi.

Hayatının kitabını yazmak yerine, filmini çekmek istediğini belirten 52 yaşdaki Avşar Kızı, "Kendim el kamerasıyla, belki de ışıksız doğal bir ortamda çekeceğim. Alternatif düşüncelerim var. Devamı zincirleme olarak gelecektir. Bu düşüncemi iki sene içerisinde gerçekleştireceğim.'' diye konuştu.

Hülya Avşar İstinye Park'ta basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

"OYUNCU OLMASINI İSTERİM"

Güzel Oyuncu Hülya Avşar, gazetecilere kızı Kızı Zehra'nın oyuncu olması konusunda da konuştu. Avşar, "Benim şartlarımda çalışacaksa oyuncu olmasını isterim" ifadelerini kullandı. Zehra'nın gece gezmelerine kızmadığını belirken Avşar Kızı, "Hayatlarını yaşayacaklar, çıkmadığı zaman 'Çık kızım eğlen' diyorum. 18 yaşından önce yasaklarımız vardı. Şimdi yok. En çok arkadaşlarıyla sevgili yazılmasına üzülüyor" dedi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler