MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüsnü Çoban'la sarsılan Rıza Baba'nın ekibine yeni düşman

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'a Rıza Baba ve ekibine karşı yeni bir düşman geliyor.

Son haftalarda fenomen karakter Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmediğiyle gündemde olan Arka Sokaklar dizisine yeni bölümde bir düşman karakter daha katılacak. Daha önce Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizilerinde rol alan Buminhan Dedecan Arka Sokaklar'a konuk olacak. Oyuncu dizide Cavit karakterini canlandıracak.

Buminhan Dedecan Kimdir?

Sinema ve dizi oyuncularının yüzlerinden olan Buminhan Dedecan, 20 Temmuz 1984 İstanbul doğumludur. Evli olan Buminhan Dedecan, bir avukat oğludur.

2001 ve 2002 yıllarında Erberk Ajansından mankenlik eğitimi aldığı da bilinmektedir. Eğer ki mezuniyet bilgileri hakkında bilgiler vermemiz gerekirse, üniversite mezunu olduğu bilinmektedir. 190 cm boya sahip olan Buminhan Dedecan, 2007 yılında, Kültür Üniversitesi Radyo Televizyon ve Oyunculuk mezunu olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra daha önceden Radyo TV Yapım Yönetim Sunum ve senaryo teknikleri oyunculuk mezunu olduğu da bilinmektedir. Özellikle yakışıklılığı, ses tonu ve karizmatik duruşu ile birçok dizi ve reklamda oyunculuğunun yanı sıra dublaj yaparak da adından sıkça söz ettirmeyi başarmış olan oyuncu hala yayımlanmakta olan popüler dizilerin ve Türk filmlerinin gözdelerinden biridir.

Aldığı eğitimden bahsetmek gerekirse eğer toplamda 169 saat olan kamera karşısında bir eğitim almıştır. Eğitim aldığı Pana Akademide ise pek çok farklı usta oyuncu bulunmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler