MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde dizisinin 2. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin yeni sezon dizisi olan İçerde dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümüyle gündeme damga vuran dizinin bu haftaki bölümünde de heyecan doruktaydı. Bakın dizide bu hafta neler oldu?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi 2. bölümüyle ekranlara geldi.

Sarp'ın akademiden atıldıktan sonra onun yerine geçen Mert'in Celal'le buluşması, akademiden atılan Sarp'ın ise şube müdürü Yusuf'la buluşmasının ardından dizi netliğe kavuştu. Bu görüşmeden sonra Mert, artık tek başına ilerleyecek ve avukat Melek'le artık görüşmeyecektir. Sarp ise Celal'in gözü kulağı gibi olacak kendini ona sevdirmek için elinden geleni yapacaktır.

Fakat eve gelen bir kutu olayları tamamen değiştirir. Celal'le görüşmede olan Sarp'ı annesi acilen eve çağırır ve babasından kalan eşyaları birinin bıraktığını söyler. Sarp bu eşyalar arasında 3 yaşında öldüğü söylenen kardeşi Umut'un 5 yaşındaki fotoğrafını görür ve arkasındaki babasının yazdığı notu okur. Gelen telefonla iyice çılgına dönen Sarp, Celal'i öldürmeye gider. Operasyonu sekteye uğratacak olan bu olayı Yusuf müdür son anda engeller ve kardeşi için Sarp her şeyi sineye çekmeye başlar.

Büyük bir toplantı olacağını söyleyen Celal, Sarp'ın Melek gelene kadar beklemesini ve bu toplantıya katılmasını istediğini söyler. Melek iş görüşmesi için yanında bir adam getirir ve çıkan tartışma sonucunda adam Celal'e silah çeker ve bunu Sarp son anda engelleyerek adamın elinden silahı alır. Cezası verilmek üzere depoya götürülen adamı öldürmek, Sarp'a düşer fakat Sarp, verilen silahın boş olduğunu anlayınca bir oyunun içinde olduğunu farkeder ve cebindeki gerçek silahı adamın kafasına doğrultur. Adam canını son anda kurtarmışsada Sarp bu testten başarıyla geçmiştir. Bunun üzerine ilk bölümde merakla beklenen fakat görünmeyen Davut karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu ortaya çıkar.

Öte yandan Mert'e daha güveni olmayan Yusuf müdür ondan Ömer'in yerini saklamaktadır. Mert bir şekilde bu olayı halledip Ömer'in yerini öğrenir ve Celal'e söyler. Celal ise bu işi Davut'la Sarp'ın bitirmesini ister. Davut, Ömer'i bitirmeye giderken Sarp'ı yanına almak istemez ve tek başına gider. Davut yaptığı plan tam işlemeyince ikinci planını devreye sokar. Mert, Ömer'i emniyete götürürken arkaya saklanan Davut çıkar ve Mert'i bayıltarak Ömer'i ormana götürür. Ömer'in ölmemesi gerektiğini düşünen Sarp geç kalmıştır. Davut, Ömer'i öldürür ve sıra Mert'tedir. Mert'i öldürme işini Sarp'a bırakır. Bu esnada Mert'i gören Sarp, kendi koluna sıkarak Mert'in kaçmasını söyler.

İçerde dizisi Pazartesi günleri akşam saat 20:00'de yeni bölümleriyle Show TV ekranlarında...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler