MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde Melek öldü mü?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi İçerde'nin yeni bölümde Sarp ile Mert'in kardeş olduklarını öğrenen Melek bunları iki kardeşe anlatmak isterken vuruluyor. Peki Melek ölüyor mu? Büyük sırrı bilen tek kişi olan Melek ölecek mi? Yeni bölümde var mı yok mu Bensu Soral diziden mi ayrıldı. Geri dönecek mi? Yerine kim gelecek?

Celal Duman ile Kudret Sönmez Mert ile Sarpı öldürmek isterlerken yanlışlıkla Meleki vururlar. Melek ölüyor mu? Bensu Soral diziden mi ayrılıyor? Yeni bölümde var mı yok mu yerine kim gelecek. Sevdiği kadının kanlar içinde yere yığıldığını gören Sarp kriz geçiriyor. Mert ise Meleki vuranların peşine düşüyor.

İçerde dizisi ile yıldızı parlayan Bensu Soral'ın daha önce herhangi bir dizide başrol oyuncusu olarak oynanamamıştır. Aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın kızkardeşidir.

BENSU SORAL KİMDİR?

Bursa'da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik üzerine öğrenim görmeye devam etmektedir. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başladı. İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Daha sonra Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısına çekilen klipte yer almıştır. Oyuncu şimdilerde 'İçerde' adlı dizi ile yayın hayatına geri dönüş yapmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler