MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde son bölüm izle : Son bölümde oyun başladı!

İçerde son bölüm çok konuşulacak. Son bölümde mafyanın içerisindeki polis, polisin içerisindeki mafya, yepyeni bir sürece giriyor. İçerde'nin kırılma bölümü olarak sayılan 36. Bölüm çok büyük olaylara gebe. İçerde son bölümünde gerilim doruğa tırmandı, Sarp ve Mert'in kavuşmasının ardından yeni oyunlar ortaya çıktı.

İçerde son bölümde yine drama ve gerilim yüksek seviyede. Yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrendiler. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal'in işini bitirmeleri gerekiyor. İçerde olan Mert, Celal'in ona her evlat deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düştü. Polis ve Celal, Sarp'ın peşine düşerken iki kardeş Celal'e karşı birlikte mücadele ettiler. Ancak Celal'le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardı: Kudret! Celal'in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü geldi.

Yayın saati bu akşam saat 20.00'de.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE

İÇERDE: OYUNLAR BAŞLADI!

Yılmaz Kardeşler, hayatlarının en zorlu mücadelesini verdiler. Çocukluk yıllarında sayısız anı biriktirebilecekken, birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Sarp ve Mert, Celal'e karşı omuz omuza savaştılar. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan Celal'in hesabını kapamak üzere harekete geçen kardeşlerin, büyük gerçeği nasıl öğrendikleri son bölümde cevap buluyordu.

İÇERDE SON BÖLÜMDE BÜYÜK HESAPLAŞAMALAR : SON RAUNT BAŞLADI

Son bölümde Sarp'ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dahil oluyordu. Kudret, Celal'e meydan okudu ve Kudret, yılların biriktirdiği hesabı kapamak üzere harekete geçti. Hayattaki tek değerli varlığını, sevdiği kadın Nermin'i kaybettikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmayan Kudret, beklenmedik hamlesiyle Celal'i savaşın içine çekecek. Nefeslerin tutulacağı bu son hesaplaşmada iki ezeli düşmandan biri için gün tekrar doğmadı.

İÇERDE SON BÖLÜMDE (35. BÖLÜMDE) NELER OLDU?

"İçerde"nin 22 Mayıs'ta yayınlanan 35. bölümünde; Melek'inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür'ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür'ü Sarp'ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp'ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal'den Yusuf Müdür'ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür'ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert'e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon "içerde" tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açtı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler