MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte 36. bölümden ilk sahne yayımlandı!

Dün İçerde yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu ama fragmandan önce Show TV yeni bölümden bir sahne paylaştı. İçerde yeni bölüm fragmanı, 36. bölüme dair ipuçları sunacak ama öncesinde verilen ilk sahne yeni bölümde büyük bir kapışmanın olacağına işaret ediyor. Yeni bölüm fragmanında Yusuf Müdür ile ilgili detaylar bekleniyor. İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak?

İçerde yeni bölüm fragmanı dizinin yeni bölümünden sonra yayımlanıyordu ama bu sefer öyle olmadı. Bunun yerine Show TV "Sneak Peek" olarak İçerde 36. bölümden ufak bir sahne paylaştı. Bu sahne neye işaret ediyor? Yusuf Müdür'ün yerini dolduracak olan yeni müdüre dair ipuçlarının beklendiği İçerde yeni bölüm fragmanı ne zaman yayımlanacak? İşte ayrıntılar...

İçerde yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak?

36. bölüm ile ilgili ipuçlarının yer alacağı yeni bölüm fragmanı normal zamanında çıkmadı ama bugün içinde yayımlanması bekleniyor. Show TV bu sefer son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yerine 36. bölümden kısa bir sahne paylaşmayı tercih etti. Bu sahnede Kudret, artık Celal ile sona geldiklerini, ikisi arasındaki yüzleşmeden birinin sağ çıkacağını belirtiyor. İşte İöerde 36. bölümden ilk sahne:

YENİ BÖLÜMDEN NELER BEKLENİYOR?

Yeni bölüm fragmanında Sarp'ın, Celal'den Yusuf Müdür'ün intikamını almaya kararlı olacağını görebiliriz. Yusuf Müdür'ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindeydi. Sarp ve Mert'in duygusal sahnesi ise dizinin takipçilerini göz yaşlarına boğdu.

İçerde yeni bölüm fragmanında : Yusuf Müdür'ü daha fazla tanıyacağız

İçerde dizisinin son bölümünde yeni Müdür ile tanıştık ancak kendisi ile ilgili pek fazla ayrıntı bilinmiyor. İçerde'nin yeni bölüm fragmanında bu yeni müdüre dair sahnelerin olacağı düşünülüyor.

YENİ MÜDÜR LEVENT CAN

Dizide yeni müdürü canlandıracak kişi Levent Can.Peki Levent Can kimdir? Levent Can 23 Ağustos 1971 İstanbul doğumludur.Ünlü bir tiyatro oyuncusu olan Levent Can ilk oyunculuk hayatına Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda başlamıştır.Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu 1991 yılında ekranların karşısına geçmiştir.İlk Tv oyunculuğunu 1991 yılında yayınlanan yönetmenliğini Adil Daldalın üstlendiği Aile Bağları adlı dizi`de yaşamıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler