MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde'nin 6. bölümünde neler oldu?

Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi 6. bölümüyle nefesleri kesti. Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri izleyenlerden olumlu tepki alan 'İçerde' dizisinde bakın bu hafta neler oldu?

Mert'in kimliği ortaya çıkacak mı?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi 6. bölümüyle ekranlara geldi.

İÇERDE DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geçtiğimiz hafta büyük oyunların döndüğü İçerde dizisinde bu hafta da oyun üstüne oyun kuruluyor. Sarp'la Melek'i öpüşürken gören Yeşim bunu elinde bir koz olarak kullanacaktır. Öte yandan Yusuf müdürün operasyonunun başarısız olduğunu sanan Celal ve Akın Işık suç üstü basılacağından habersizdir.

Sarp ve Yusuf müdürün bu sinsice planını öğrenen Mert ise bütün her şeyi tersine çevirecektir. Depoda sevkiyatın yapılacağı anda baskın yapan Yusuf müdür büyük bir şokla karşılaşacak. Depoya son anda ulaşan Mert, orayı havaya uçurup uyuşturucuyla dolu olan cenaze arabasını kaçıracaktır. Celal'i yine elinden kaçıran Yusuf müdür çılgına dönecek ve şubede olan Celal'in adamını ortaya çıkarmak için planlar yapmaya başlayacaktır.

Öte yandan sevkiyatı geçte olsa gerçekleştiren Celal, Akın Işık tarafından büyük bir kazığa uğrayacaktır. Daha önce öldürdüğü adamın kanına karşılık sevkiyatın gerçekleştiğini söyleyen Akın Işık, elinde bombayla Celal'i ikna edecek ama Celal bunun intikamını ondan er ya da geç alacaktır.

Yusuf müdür ise şubedeki köstebeğin kim olduğunu anlamak için bir oyuna başvuracak ancak Mert bu oyuna gelmeyecektir. Yusuf müdür şubedeki adamlarla içlerinde bir köstebeğin olduğunu paylaşacak ve bundan sonra ona ilk kim gelirse asıl şüpheli o olacaktır. Mert, polis arkadaşının çekmecesine bir telefonu bırakacak ve yemeğe çıkacaktır. Bunu bulan Aslan ise direk Yusuf müdüre gidip olayı izah edecek ve böylelikle Yusuf'un aradığı şüpheli Aslan olacaktır. Sarp ise Aslan'ın evini arayacak ve önemli deliller bulacaktır. Mert'in bütün yaptıkları artık Aslan'ın üzerine kalmıştır. Ancak bu esnada Aslan, Mert'in peşindedir ve onları Celal'le başbaşa konuşurken yakalayarak videolarını çeker. Oradan tam ayrılacağı esnada Mert tarafından yakalanır ve birbirlerine silah çekerler. Birbirlerine uyarılarda bulundukları esnada bir silah patlaması duyulur. 'Mert'in gizli kimliği ortaya çıkacak mı yoksa olan biten anlaşılmadan Aslan vurularak öldürülecek mi?' merakla bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler