MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı : 13. Bölümde ölümler damga vurdu

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 13. Bölümüne ölümler damga vuruyor. Süreyya bebeği ile ilgili gerçekleri tamamen öğreniyor, motosiklet kazasında beyin hasarı gerçekleştiği düşünülen Murat'ın akibeti belli değil. İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanında, finale adım adım...

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayında. 13. Bölümle beraber daha fazla dramatik bir temele dayanan dizide Murat motosiklet kazası geçirdi ve kazanın sonucunda beyin hasarı oluştuğuna inanıyorlar. Süreyya'nın bebeği ile yaşadığı problemler 12. Bölümde kanamayla ortaya çıktı, bu bölümde ise Süreyya'nın bebeği ile ilgili tüm detayları öğrendiğini görüyoruz. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında, Faruk'un kardeşine daha fazla ısındığı görülüyor.

İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanında Süreyya ile ilgili gizlenen şey ne?

13. Bölümde, fragmana yansımayan ancak takipçiler tarafından Süreyya'ya dikkat çekilen bir başka ayrıntı daha var. 12. Bölümde, Esma Sultan'ın gizlice yaptığı şeyin ortaya çıkması damga vurmuştu. Esma Sultan'ın başka planları mı var, yoksa Süreyya başka bir şeyden mi darbe yiyecek bu ayrıntıyı 2. Fragmanda görebiliriz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya'nın kanaması Faruk'u perişan etti. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret'in arası gerildi. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın oldu. İpek yaşanan tüm karmaşaya rağmen Süreyya'nın üzerine oynamaya devam etti. DNA sonucu ile yüzleşmeye çalışan Esma ise büyük bir kasırganın yaklaştığından emindi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler