MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte yılbaşı gecesine damga vuran dans

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yılbaşı dansı geceye damga Vurdu.

Yılbaşı gecesine özel dansın günlerdir tanıtımı yapılıyordu. Yılbaşı gecesi saat 00:00'da gösterilen dans yılbaşı akşamına damga vurdu.

Rusya'da yaşadıkları görkemli hayattan kopup İstanbul'a sürüklenen iki sevgili Kurt Seyit ve Şura'nın tutku dolu aşk hikayesini anlatan "Kurt Seyit ve Şura", merakla bekleniyor. Bu arada Ece Yörenç'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı dizinin çekimleri son sürat devam ediyor.

İşte Kurt Seyit ve Şura dizisinin konusu:

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından yola çıkılarak senaryolaştırılan "Kurt Seyit ve Şura"da saltanat günlerinden 1920'lerin İstanbul'una uzanan sürükleyici bir aşk hikayesi anlatılıyor. Dönemin dünya tarihi açısından dengeleri değiştiren büyük olaylarına da yer verilecek proje için uzun bir hazırlık sürecinden geçildi.

İlk defa bir dönem dizisinde oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile iki yıl ekranlardan uzak kalan Farah Zeynep Abdullah, yeni yılın ilk aylarından itibaren izleyiciye nefes kesen bir aşk ve macera sunacak. Kurt Seyit ve Şura'nın, saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta'dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak. Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı "Kurt Seyit ve Şura", Star TV'de yayınlanacak.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler