MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kadına Şiddetle Mücadele'de Kalbimdeki Deniz etkisi

Fox Tv'nin cumartesi günleri ekrana gelen Kalbimdeki Deniz dizisine Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu'ndan destek geldi. Kadına yönelik şiddetle mücadelede artık Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, Kalbimdeki Deniz'le beraber çalışacak.

'Kadına Şiddetle Mücadele'de Kalbimdeki Deniz etkisiÖzge Özberk ve Kutsi'nin başrollerinde yer aldığı dizi kocası tarafından terk edildikten sonra her şeyini kaybeden Deniz'in çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesini konu ediniyor. Deniz'in tek başına verdiği hayat mücadelesi, bu mücadelede herkesi karşısına alması ancak yine de vazgeçmemesi Birleşmiş Milletler Nüfus Donu Türkiye Ofisi'nin dikkatini çekti.


Cinsiyet Eşitliği Programı ekibiyle birlikte başlatılan çalışmalar 25 Kasım - 10 Aralık arasında devam edecek. Dizinin proje tasarımcısı Birsel Çıkıncı ve senaristi Funda Çetin'le birlikte yürütülen çalışma bu hafta yayınlanacak yeni bölümle birlikte sesini duyuracak. Farkındalığı arttırmak ve çözüm önerilerini herkese ulaştırmak için çalışmalar başlatan kuruluş Kalbimdeki Deniz ekibinin de desteğini alarak 16 günlük Aktivizm kampanyası sürdürmeyi amaçlıyor. Kampanyaya göre dizinin jeneriklerinin öncesinde ve sonrasında kampanyanın afişi yer alacak.

2000'lerden beri Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet'le mücadele eden Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu, kadına yönelik şiddetin toplumdan yok olması için kampanyalar düzenliyor ve yasal düzenlemeler yapılması için devlet kuruluşlarını destekliyor. Toplumun her kesimine ulaşmak ve dizilerde kadına yönelik şiddetle mücadelenin yaygınlaşması için medyada çalışmalar düzenliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler