MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalbimdeki Deniz dizisine sürpriz isim

Fox TV'de ekrana gelen Kalbimdeki Deniz dizisine sürpriz bir isim dahil oldu.

Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisine, bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan oyuncu Özlem Savaş da katıldı.

Özlem Savaş, Fox TV'de cumartesi akşamları ekrana gelen Kalbimdeki Deniz'de pavyonda çalışan Özlem karakterini canlandıracak. Özlem Savaş Kalbimdeki Deniz'e katılmasıyla ilgili sosyal medya hesabına "Beni ozleyenler! Niye dizilerde yoksunuz diyenler! Bu aksam ekran basina!!Bu güzel ekibe dahil…" yazdı.

Kalbimdeki Deniz heyecan dolu olaylarla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şebnem'le nikah masasına oturmadan önce, Deniz ve çocuklarla yüzleşmek için İstanbul'a gitmeye hazırlanan Alihan tecavüz iddiası ile tutuklanmıştı. Emniyetten gelen tutuklanma haberiyle şok olan Deniz, Diyar ve Mehmet'le konuşarak, Mirat'la beraber Kıbrıs'a gidecek.

Diğer tarafta Deniz'in bir miras işi için memlekete gittiği söylenen Ece, annesinin Mirat'la baş başa yolculuk yapmasından rahatsız olacak. Ozan ise babası gibi onları da kaybedeceği korkusunu yaşayacak.

Mustafa ve Ece tarafında ise sular durulmuyor en son birbirlerine nihayet aşklarını itiraf etmişlerdi. Mustafa, Ece'nin ona sürpriz yapıp annesini bulmaya çalıştığını öğrenince Ece'ye tepki göstermişti. Bu hafta babasından annesi hakkındaki geçmiş hikayeyi öğrenen Mustafa, Ece'yle bunu paylaşıp, onun gönlünü alacak.

Aşçı cinayetinden dolayı ifadesine başvurulacağını öğrenen Artun yeni planını devreye sokacak. Hülya, Deniz ve Mirat'ın Kıbrıs'ta olduğunu duyup, her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Artun'dan yardım isteyecek. Mirat'la ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda evli olmadığını öğrenen Artun ise Hülya'ya bunu soracak.

Kıbrıs'ta önce Şebnem'le, ardından Alihan'la yüzleşen Deniz ve Mirat, birbirlerine olan duygularını konuşmadan yaşayacakları bir akşam geçirecekler. Ve Hülya'nın korktuğu şey gerçekleşip, dönüş yolundaki Deniz, Hülya'yı arayarak onunla yüzleşme zamanının geldiğini söyleyecek. Kalbimdeki Deniz Cumartesi akşamı 20.00'de FOX'ta!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler