MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanal D, bir diziyi daha yayından kaldırdı

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi 'Urfalıyam Ezelden' geçtiğimiz pazar yayınlanan 5. bölümüyle ekrana veda etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Bülent İnal, Öykü Gürman, Settar Tanrıöğen ve Dolunay Soysert'in oynadığı 'Urfalıyam Ezelden' dizisi reytinglere yenildi ve ekran macerası kısa sürdü.

Dizinin 5. bölümü TOTAL'de 5. AB'de 8. olunca kanal tarafından bileti kesildi. Haberi dizinin yapımcısı Faruk Turgut Twitter adresinden duyurdu.

İBRAHİM TATLISES İSYAN ETTİ

Öte yandan Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 'Benim Adım Gültepe' dizisinden sonra 'Urfalıyam Ezelden' dizisinin de yayından kaldırılmasına çok sinirlendi.

Twitter'dan takipçilerine seslenen ünlü türkücü, Kanal D'nin CEO'su İrfan Şahin'i protestoya çağırdı.

Tatlıses şu mesajları paylaştı:

"Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!"


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler