MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda dizisi Seul'de finale kaldı

Ay Yapım imzalı Kara Sevda, uluslararası dizi endüstrisinin büyük ilgi gösterdiği Seul Drama Ödülleri'nde 2 dalda finale kaldı!

KARA SEVDA KORE'DE FİNALİST OLDU

-
En İyi Dizi kategorisinde ödüle aday olan Kara Sevda'nın başrol oyuncusu Neslihan Atagül de En iyi Kadın Oyuncu kategorisinde dünyaca ünlü starlarla beraber finalist oldu. Kazananlar 8 Eylül'de Seul'de yapılacak törenle açıklanacak.

Bu sene 10. kez düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri, 2016 yılının finalistlerini açıkladı. 51 ülkeden 265 başvurunun yapıldığı ödül organizasyonunun ön elemelerinde 28 yapım ve 28 kişi finalist olmayı hak etti. Ay Yapım'ın Star TV'de ekrana gelen iddialı dizisi Kara Sevda da hem En İyi Dizi hem de En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde; sektörün en prestjili organizasyonlarından biri olarak gösterilen yarışmanın favorileri arasında yer alıyor.
KARA SEVDA SEUL ÖDÜLLERİ'NDE 2 DALDA FİNALE KALDI

-
Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği; Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Kara Sevda, En İyi Dizi dalında 7 yapımla yarışıyor. Türkiye'den Kırgın Çiçekler'in de aday olduğu drama kategorisinde Çin'den A Scholar Dream of Woman, Hong Kong'dan Lord of Shangai, Brezilya'dan Moses and the Ten Commandments, Arjantin'den My Lovely Hope, Kolombiya'dan The White Slave ve Güney Kore'den The Roots of Throne dizileriyle yarışıyor.

Amerika'dan Orange is the New Black, İngiltere'den War and Peace gibi iddialı yapımların yer aldığı yarışmanın En İyi Kadın Oyuncu kategorisindeki favori adaylarından biri de Neslihan Atagül oldu. Kara Sevda'nın Nihan'ı olarak seyircilerin sevgisini kazanan Neslihan Atagül, Türkiye'de Downtown Abbey dizisiyle bilinen Lily James ve Orange is The New Black dizisin başrol oyuncusu Taylor Schilling gibi isimlerle yarışıyor.

Daha önce Türkiye'den Ezel'e Jüri Özel Ödülü, Medcezir'e En iyi Dizi, Kara Para Aşk'taki rolüyle de Engin Akyürek'e En İyi Aktör ödülünün layık görüldüğü Seul Drama Ödülleri bu yıl 8 Eylül'de gerçekleşecek ödül töreniyle sahiplerine verilecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler