MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda dizisinin 37. bölümünde neler oldu?

Star TV'nin heyecanla izlenen dizisi Kara Sevda 37. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni sezonu merakla beklenen dizide heyecan bir an olsun eksik olmuyor. Bakın bu hafta Kara Sevda'da neler oldu?

Kemal özgürlüğe kavuştuğu ilk günden beri intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır. Kemal ile Nihan arasındaki büyük aşk artık nefrete dönmüştür. Kemal, kendine zarar veren herkesten yavaş yavaş intikam almaya başlar.


Ozan'ın ölümünden sonra Emir'in elindeki en büyük koz Nihan'ın bebeği Deniz olacaktır. İngiltere'ye kaçan Nihan orada saklanmayı beceremeyince Emir, Deniz'i kaçırır ve Nihan Türkiye'ye dönmek zorunda kalır. Bebeğini Emir'in elinden kurtarmak için Nihan'ın çaldığı bütün kapılar yüzüne kapanır. Çaresiz olan Nihan son olarak Kemal'den yardım ister ama artık eski Kemal yoktur. Nihan artık tek başına savaşacaktır.

Öte yandan Hüseyin, ailesini bir araya getirmek için Kemal'in tahliyesi şerefine verdikleri yemeği fırsat olarak görür. Tarık ve Zeynep bu yemeğe katılmak istemezler ancak yemeğe gitmekten başka çareleri yoktur. Kemal'le kardeşlerinin yüzleşmesi, Soydere ailesindeki çatlağın daha da derinleşeceğinin ilk sinyalini verir. Yemeğe kaçırılan Deniz'le katılan Zeynep ise Emir'i öfkeden deliye çevirir.

Tek başına kalan Nihan çaresizce Emir'in şartlarını kabul ederek, yepyeni bir sürecin içine girer. Nihan da artık Deniz için savaşmaktadır ve hem Kemal hem de Emir'i tüm yaptıkları için pişman etmeye kararlıdır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler