MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda son bölüm izle : Kara Sevda son bölümünde Nihan'dan evlilik atağı

Kara Sevda son bölüm internetten izlenebilir durumda. Kara Sevda son bölümüyle evlilik süreçleri, intikam sözleri ve ayrılıklara tanıklık ettik. Dizinin en son yayınlanan 70. bölümünde Bir taraf boşanırken, bir tarafta evlilik hesapları vardı. Emir, Nihan'dan ayrılık intikamını almaya hazırlanıyor.

Kara Sevda son bölümü, dizinin finaline adeta ışık tutuyor. Kara Sevda takipçileri geçtiğimiz bölümde Emir ile Kemal'in kavgalarına şahit olmuştu, bu bölümde de evlilik süreçlerine şahit oldular. Kemal ile Nihan evlilik adımları atmaya başladılar. Evlilik kararı ilk olarak Nihan'dan geldi ve diziye ismini sağlayan 'Kara Sevda' söylemi böylece somutlaşmış oldu. Nihan ile Kemal bir taraftan evliliğe hazırlanırken öbür yandan Emir pes etmeyerek evliliğin hıncını almaya çalışıyor. Emir'in babası hapiste, kardeşi de hastanede yatıyor. Kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını düşünen Emir, en büyük hamlesine hazırlanıyor. Asu ile Emir güçlerini birleştirerek

Kara Sevda son bölümünde Emir - Kemal arasında neler oldu?


Kara Sevda dizisinin son bölümünde, Emir ile Kemal tartışmalarında bir de silahlar çekildi. Emir'in Nihan'a ve Kemal'e verdiği zararlar nedeniyle, Kemal ile arasında tartışma yaşandı, Kemal Kozcuoğlu'nun evine baskın düzenledi ve ardından Emir Kemal arasında silahlar çekildi

Kara Sevda dizisi 69. Bölümde ne olmuştu?


Nihan, Leyla'nın düğününden eve döndüğünde kendisini bekleyen Emir'i bulur. Kemal'le düğünde geçirdiği mutlu anlar Nihan için kabusa dönüşür. Emir'in öfkesi kontrol edilemez hale geldiğinde Vildan bu duruma seyirci kalmaz. Emir'in bu tepkiye cevabı ise Vildan'ı tereddütsüz kapı dışarı etmek olacaktır.

Nihan'ın yaşadıklarını öğrendiğinde, Kemal Emir'in karşısına çıkar. Ancak ne Emir Nihan'ı bırakır, ne Kemal Nihan'dan vazgeçer. İki ezeli düşmanın savaşından tek bir galip çıkacaktır.

Kemal elindeki delille birlikte, Kozcuoğlu Holding'i bitirmek için harekete geçer. Kemal'in arka arkaya gelen hamlelerinden sonra Emir'in çöküşün eşiğindeki Kozcuoğlu Holding için hata yapma şansı kalmaz. Nihan'ın başkanlık edeceği yönetim kurulu toplantısı Emir'in hayatındaki en kritik toplantıya dönüşecektir. Bu toplantıya Nihan ne pahasına olursa olsun katılmamalıdır. Öte yandan Nihan'ın yokluğu, Emir'le Zeynep'i sürpriz bir şekilde aynı evde buluşturacaktır.

Zeynep geçmişin tozlu raflarında uzun süredir bekleyen bir kutuyu açar. Zeynep'in ellerinde artık Emir'i sonsuza dek hapse yollayacak bir bilet vardır. Zeynep'i hayatının en önemli kararı beklemektedir.

Kemal, Emir'le savaşında elindeki tek kurşunu henüz sıkmamıştır. Nihan'a kavuşmak için Emir'in karşısına son kez çıkacaktır.

Kara Sevda son bölüm izle!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler