MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kara Yazı' da Gülper Özdemir güzelliğiyle dikkat çekti

Kanal D ekranlarında dün akşam ilk bölümü ile seyirci karşına çıkan 'Kara Yazı' dizisi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Oyunculardan en çok Derya Uluçınar'ı oynayan Gülper Özdemir'in kim olduğu merak edildi.

Kanal D dün yepyeni bir dizi ile izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı. Başrollerini Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır gibi oyuncuların aldığı 'Kara Yazı' dizisinde en çok merak edilen isim Gülper Özdemir oldu.

SIFIR MAKYAJLA BİLE GÜZELLİĞİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Gülper Özdemir, dizide Uluçınar Ailesi'nin ortanca kızı olan Derya Uluçınar rolünde yer alıyor. Özdemir, dizide sıfır makyajla yer aldığı sahnelerde bile güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı.

GÜLPER ÖZDEMİR KİMDİR?

Gülper Özdemir 18 Kasım 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1.76 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Gülper Özdemir akrep burcu ve kahverengi göz rengine sahip.

Amerika'da Truman State University'de eğitimini tamamlayan güzel oyuncu aynı zamanda Almanya'da RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur.

İlk olarak oyunculuk hayatına 'Bana Sevmeyi Anlat' dizisi ile merhaba diyen Gülper Özdemir şu günlerde 'Kara Yazı' dizisinin başarısı için ter döküyor.

Kara Yazı 2. Bölüm Fragmanı


Vitrin


En Çok Aranan Haberler