MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı'da büyük sürpriz

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Karadayı'da, Mahir'in rüyası gerçek oluyor; ailesiyle Feride'yi istemeye gidiyor.

İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

Nazif Kara'nın masumiyetini ispatlamak için canını ortaya koyan Mahir, babasına, ailesine sevdasına verdiği sözü tutmuş, geç de olsa adaletin yerine gelmesini sağlamıştır. Sırtından aldığı yara zerre kadar umurunda olmayan Mahir'in artık tek düşüncesi müjdeli haberi babasına ulaştırabilmektedir. Aylardır hasretle umutla beklediği bu anı babasının gözlerinin içine bakarak yaşamak istemektedir. Mahir için endişelenen Feride ona engel olamaz ve birlikte hapishaneye giderler. Nazif Kara güzel haberi oğlu ve Feride'den alır. Özgürlüğüne kavuşacak olan Nazif Kara'nın mutluluğunun tamamlanması için Feride ve Mahir'in de kavuşması gerekmektedir. İlk adım atılacak ve Feride babasından istenecektir. Vuslata erme sırası Mahir ve Feride'ye gelmiştir.

Babasının kurtulduğu haberini alan Orhan hapiste tebrikleri kabul eder. Orhan'ın Seyis'le işbirliğinden habersiz olan Yılan Berdan Orhan'ı ziyarete gider. Birkaç hafta sonra özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz onu öldüreceğini söyler. Orhan restini görür. Yılan ve Orhan arasındaki kan davası büyümektedir.

Necdet'i kaybetmek istemeyen Ayten içini kemiren şüpheye rağmen olayı büyütmeme kararı alır. Necdet'ten özür diler ve barışırlar. Yuvasına sahip çıkmayı seçen Ayten'i günün sonunda bambaşka bir sürpriz beklemektedir. Mehmet Saim Turgut'un yerine geçmesi için Necdet'i seçmiştir. Her ikisi de bu ortaklıktan memnundur. Yakın zamanda yapılacak büyük bir silah sevkiyatı için anlaşmaya varırlar. Ama bu sevkiyatı bekleyen başka biri daha vardır.

Karadayı yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da atv'de...


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler