MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı'dan muhteşem final

atv'nin merakla izlenen dizisi Karadayı'da bu hafta sona gelindi.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, üç yıldır birçok başarıya imza atan Karadayı efsanesi 15 Haziran Pazartesi günü çok konuşulan bir final bölümüyle ekrana veda etti. Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı son 3 yılda en sevilen dizilerden biri olmuştu. Karadayı dizisi sevenlerini finalde üzmedi ve mutlu bir sonla ekrana veda etti. Tüm dertlerini sıkıntılarını geriden bırakan Mahir ve Feride yeni bir hayata merhaba dediler.

Mahir ve Feride'nin adalet arayışının ekrana geldiği dizide yaptıkları kötülüklerin cezasını bulan Mehmet Saim, Savcı Turgut ve Belgin cezalarını çekti. Dizide halk kahramanı ilan edilen Mahir beş yıl sonra hapisten çıktı ve oğlu eşi Feride ile mutlu bir hayata adım attı. Heyecan dolu final bölümünde, geçen beş yılın ardından Kara ailesinin kurduğu yeni hayatlar ekrana geldi.

Final bölümünün çekimleri sırasında bir araya gelen dizinin oyuncuları izleyicilerine selam vererek, teşekkür etti. Üç yıl boyunca adeta aile olan Karadayı ekibinin son set gününde, başarının verdiği mutluluğun yanı sıra hüzün de vardı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler