MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karadayı'nın Nilay'ı boşandı

Karadayı dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Perihan Erener ve Sertab Erener'in kuzeni yapımcı Tolga Erener'in mutluluğu 4 yıl sürdü.

Çift, önceki gün anlaşmalı olarak evliliklerini bitirdi. Perihan Erener'in avukatı Deniz Güneş ile Tolga Erener'in avukatı Sinan Civriz, müvekkillerinin anlaşma ihtimallerinin olmadığını, boşanmalarına karar verilmesini istedi. Avukatların ardından hakimin söz verdiği Perihan Erener, "1 Eylül tarihli boşanma protokolünün altındaki imza tarafıma aittir. Edinilmiş mallara ilişkin katılma alacağı, maddi manevi tazminat, tedbir-yoksulluk nafakası, eşya alacağı talebim yok. Barışmak değil anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum" dedi.

Tolga Erener de aynı şekilde barışmak istemediğini belirtti ve ekledi: "Anlaşmalı olarak boşanmayı kabul ediyorum. Anlaşmalı boşanma protokolünün altındaki imza bana ait. Aynı şekilde benim de herhangi maddi, manevi, nafaka, tedbir ve eşya alacağı talebim yok."

Mahkeme, ilk duruşmada tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına, 1 Eylül 2014 tarihli boşanma protokolünün aynen onaylanmasına karar verdi. Trafikte davacı adına kayıtlı Mini Cooper marka otomobilin ise Perihan Erener'in mülkiyetinde kalmasına hükmetti. Yine boşanma kesinleştikten Sonra davalı Tolga Erener'in 20 bin lirayı alacaklı Perihan Erener'e ödemesine de karar verildi.

'6 GÜNDE EVLENDİK' DEMİŞTİ

Kocaeli Üniversitesi Fizik bölümünde okurken oyunculuğa adım atan Perihan Erener, 2010 yılında gösterime giren Pepsi reklamında Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte kamera karşısına geçti. Oyunculuğu beğenilince birçok dizi ve film teklifi alan Erener, "Keskin Bıçak", "Bir Günah Gibi" ve "20 Dakika" dizilerinde rol aldı. Halen "Karadayı" dizisinde Nilay karakterini canlandıran oyuncu, 5 Kasım 2010'da Beyrut'ta Tolga Erener'le evlendi.

Ünlü oyuncu, evlilik sonrası verdiği bir röportajda, "Evlenmeden iki sene önce Tolga'yla tanışmıştım. Bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. Yılda bir iki kere arkadaş ortamında karşılaşıyorduk o kadar. Sonunda 'Keskin Bıçak' dizisinde yolumuz kesişti. Dizi bitti. 5 gün flört ettik, 6'ncı günün sonunda evlenme teklif etti ve Beyrut'ta evlendik. Benimki biraz deli cesareti oldu" demişti.

Karadayı yeni bölümüyle 29 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'da atv'de...


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler