MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül dikkatleri üzerine çekti

Fox TV ekranında dün yayınlanan Karagül dizisi dikkatleri üzerine çekti. Bugün Karagül 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kendal'ın Mehdi'ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolandı.

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi karagül 112. bölüm dün yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Karagül 112. bölümde Kendal zor anlar yaşayacak. Soluk soluğa kalacağınız Karagül 112. bölüm tüm detayları haberimizde...
***
KARAGÜL EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kendal'ın Mehdi'ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolanır ve bilmeden kendi oğlunun da ölüm fermanını imzalar. Mehdi bebek ölüm kapanından kurtulsa da onu çok zor günler beklemektedir. Kendal, kendi cezasını kendi ağzıyla vermiştir.Gülizar'ın sönmek bilmeyen intikam ateşi günden güne harlanarak büyümektedir. Gözü hiç bir şey görmeyen Gülizar, Şamverdiler için tabiri caizse katliam emri verir. Ailenin reisliği kendisine kalan Baran, tam anlamıyla dar boğaza giren Şamverdi ailesini korumak için kendisini feda eder.
***
Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu zor günlerde artan Baran ve Ebru yakınlığı, oğlunun elinden kum taneleri gibi gittiğini gören Narin için hiçte kolay bir süreç değildir. Ölüm kapanından çıkan Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi için kaçmak artık mümkün değildir. Sibel'in aldığı yaralar onu Azrail'in kollarına bırakırken yanında olan Ayşe için artık hayatın rengi ve şekli değişmiştir. Kendal kıskacında kalan Ayşe ve Baran'ı zor günler beklemektedir. Karagül yeni bölümüyle Cuma akşamları FOX'ta!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler