MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül dizisinde Kendal çok şaşırtacak

FOX TV ekranlarında yayınlan Karagül dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle yine nefes kesecek.Kendal ve Kasım arasında yaşananlar herkesi şok edecek. Karagül'ün merakla beklenen 117.bölüm fragmanında şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Karagül dizisinin bu akşam yayınlanacak son bölümünde nefes kesen anlar yaşanacak. Dizinin yeni yayınlanacak bölümüne Kendal'ın son sahnesinde yaptıkları damgasını vuracak.
-
KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal'ın kurduğu tuzak Kasım'ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye'nin ortaya çıkardığı sır, Kendal'ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı'nın abileri Baran'ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?


KARAGÜL OYUNCULARI

Ebru ŞamverdiEce UsluKocası Murat'ın iflası ve ölümünden sonra dünyası alt üst olan Ebru, İstanbul'daki şatafatlı hayatını geride bırakıp üç çocuğu ile birlikte Halfeti'ye yerleşmek zorunda kalır. 20 yıldır görmediği Şamverdiler'le birlikte aynı konakta, her şeye rağmen aile olmaya çalışırken, Halfeti ve Şamverdiler konağı, Ebru'ya yeni sırlar ve yeni acılar getirir. Teyzesinin kızı olarak tanıdığı Narin'in kocasının ilk karısı olduğunu öğrenmesiyle başlayan bu sırlar yumağı, Ebru'nun sınırlarını zorlayacak kadar ileri gider. Narin'in, Murat'tan olduğunu zannettiği Baran'ın, 19 yıl önce öldü bildiği oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte Ebru için artık Halfeti bir ev bir yuva değil, kime inanacağını ve güveneceğini bilmediği bir cehennem olup çıkar.


Baran Şamverdi- Mert Yazıcıoğlu Baran, Halfeti'de amcası ve babaannesinin himayesinde annesiyle birlikte yaşamanı sürdürürken babasının ölümü herkes gibi onu da derinden etkiler. Yıllardır baba hasretiyle yanıp tutuşan Baran, babasına kavuşamadan onu kaybeder. Diğer yandan bu güne hep merak ettiği ve bir türlü tanımadığı kardeşleri ve babasının ikinci karısı olan Ebru gelip, konağa yerleşirler. Doğu'nun erkek egemen dünyasında amcası Kendal'ı rol model alarak büyüyen Baran, annesi ve amcasının da etkisiyle Ebru'yu kendine düşman beller. Ancak zaman içinde Ebru'nun ona yaklaşımları sayesinde içindeki kalın halatlarla örülmüş olan feodal kültür yapısı kırılır. Buna en başta amcası tepki verir. Baran, Kendal için uğruna kardeşini öldürdüğü ve sahip olamadığı biricik erkek evlat ve Şamverdiler'in varisidir. Baran'ın zamanla kardeşleri ile güçlü bir bağ kurar. Ancak Baran henüz hayatının en büyük gerçeği ile yüzleşmemiştir ve kendisine kurulan bu hayatın tümüyle bir yalan olduğunu bilmemektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler