MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp bu akşam final yapıyor

Başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Dolunay Soysert, İlker Kaleli ve Kaan Taşaner'in oynadığı Kayıp bu akşam final yapıyor.

Geçtiğimiz ay final yapacağı açıklanan dizi, izleyicilerin yoğun isteği üzerine devam kararı almıştı. Yalnız bu karar çok uzun sürmedi. Bu karardan birkaç hafta sonra kanal yönetimi, dizinin 18. bölümde final yapacağını ve bu finalden dönme ihtimalinin olmadığını açıklamıştı.

İşte final bölümünde yaşanacaklar:

Falko'dan gelen sürpriz takas teklifi Mehmet'i tekrar hayata bağlar. Artık tek bir amacı vardır o da, gerçekten yaşıyorsa İnci'yi kurtarmak ve annesine kendi yüzünden kaybettiğini düşündüğü kardeşini geri vermektir. Fakat Özlem olmadan bunu başarması çok zordur. Bu işe bulaşan bir diğer isim olarak avukat Metin de hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yeni deliller her ne kadar Metin'i işaret etse de, Mehmet onun Falko'nun patronu olduğuna inanmaz. Aklı karışan Sedef, Şarmanlar'a gider ve Kerem'e dayısı ile ilgili sorular sorar. Leyla'nın da sıkıştırması ile Kerem, babasına anlattığı her şeyi onlara da anlatır. Kemal ise Edirne sınırına yakın bir yerde polisler tarafından yakalanır. Leyla daha fazla erteleyemez ve Elmas'a, Bilal'in ölümünü ve arkasındaki gerçekleri açıklar. İki kadın arasında duygusal anlar yaşanır. Geride kimseyi bırakmamaya kararlı olan Falko, Hasan, ablası ve Bekir dahil olmak üzere herkesin kaçış planı ile tek tek ilgilenir. Özlem'i de alınca ikisi deniz yolu ile Yunanistan'a kaçacaklardır. Ancak tahmin etmediği bir şey vardır. Mehmet, Özlem'i polisle yaptığı işbirliği sayesinde takas için parmaklıklardan çıkartmıştır. Mehmet yanında Özlem ile Falko'nun verdiği buluşma yerine gider. Ancak polis Mehmet'in izini kaybetmiştir.

Kayıp final bölümüyle bu akşam saat 22:00'da Kanal D'de...


Keşfet

En Çok Aranan Haberler