MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kelime Oyunu yayından kaldırılıyor

Show TV beklediği performansı alamadığı 3 programı yayından kaldırdı. Programların arasında 'Kelime Oyunu'nun da olması birçok kişiyi üzdü.

Show TV, üç programı yayından kaldırdı. Alınan bilgiye göre prototipte yapılacak değişikliklerin sinyallerini veren kanal yönetimi, ocak ayını beklemeden o programları bitirme kararı aldı. Ekrana veda edecek programlar arasında 'Kelime Oyunu', 'Moda Takibi' ve 'Hayata Dokunmak Lazım' var.

Gezi olaylarında polisin orantısız şiddeti, yaşanna olaylar ve müdahaleleri ele alan, bu olaylarla ilgili eleştirel kelimeleri yayınlayan Kelime Oyunu programı 17 Aralık Operasyonu'nu da gündemine almıştı. Ali İhsan Varol, yarışmada 'Halk ağzında rüşvet alan' sorusunu sormuştu. Sorunun doğru yanıtı ise 'Yiyici' olarak belirtilmişti.

PROGRAMIN KALDIRILMASINA CEM YILMAZ'DAN TEPKİ

Yılbaşı günü yayınlanması planlanan Kelime Oyunu yarışmasında abisiyle birlikte katılan Cem Yılmaz da, Show TV yönetimi tarafından programın yayından kaldırılması üzerine twitter hesabından yorumda bulundu. İşte Cem Yılmaz'ın attığı tweet...

İhsan Varol'dan ilk açıklama

İhsan Varol " Bana verilen bilgi de etrafta yazanlar gibidir. Birkaç programla birlikte Kelime Oyunu da yayından kalktı. Başka bir açıklama yapmadılar. Yarışmadaki 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusu yayından kaldırılmayı tetiklemiş midir, bilemiyorum. Ben de sormadım. Sonuç olarak kanalın kararı, belki de umdukları kadar reyting alamadık. Cem Yılmaz'ın yarıştığı yılbaşı programıyla ilgili bir şey söylemediler. Yayınlacaklardır herhalde... O kadar da değildir.." dedi.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler