MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kenan İmirzalıoğlu geleneği bozmadı

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu bir yıllık aradan sonra tekrar ekranlara dönüyor.

Kenan İmirzalıoğlu Ay Yapım imzalı bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.Geçen yıl final yapan Karadayı dizisinden sonra bir süre ekranlardan uzak kalan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak. Ancak Kenan İmirzalıoğlu'nun parteneri henüz belli olmadı.

Kenan İmirzalıoğlu Ezel ve Karadayı dizileriyle uzun yıllar ATV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yeni yayın döneminde de bu geleneği bozmadı.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

18 Haziran 1974 yılında Ankara'da dünyaya gelen Kenan İmirzalıoğlu, Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocuğudur.

İmirzalıoğlu'nun Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır. İlköğretimini Bala'da bitirdikten sonra, orta öğretimine devam etmek için Ankara'ya teyzesinin yanına gitti. Orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Matematik okudu.

Üniversitedeki arkadaşlarının ısrarları üzerine başvurduğu modellik yarışmasından başarıyla ayrıldı.Böylece modellik kariyeri başladı ve 1995 yılında Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi. Türkiye birincisi olarak katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan İmirzalıoğlu, bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği ünvanına da sahip oldu.

Ünlü yönetmen Osman Sınav sayesinde televizyon ve sinema ekranlarının aranan ismi oldu.Deli Yürek dizisinin seçmelerinde başarılı olarak 1999-2002 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan dizide Yusuf Miroğlu karakterine hayat verdi.

Deli Yürek'in devamı olan sinema filmi Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'nde rol alarak sinemaya adım attı. Dil eğitimi için Amerika'ya gitti.Amerika'dan dönünce ayağının tozuyla Uğur Yücel'in yazıp yönettiği Alacakaranlık dizisininde yer aldı. Dizinin ardından aynı kadronun hazırladığı Yazı Tura adlı sinema filminde oynadı.

Yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu Son Osmanlı Yandım Ali'de rol aldı.

2005-2007 yılları arasında Selin Demiratar ile birlikte başrollerini oyladığı Acı Hayat ve 2009 yılından itibaren yayınlanmakta olan Ezel adlı dizilerde yer aldı.

Usta yönetmen Uluç Bayraktar'ın yönettiği Ezel dizisinde Cansu Dere ile başrollü paylaştı.Ezel, Türk televizyonlarının en çok izlenen aksiyon ve drama dizilerinden birisi oldu.

2007 senesinde efsane oyuncu Şener Şen ile Kabadayı adlı sinema filminde birlikte çalıştı. İmirzalıoğlu, bu filmde canlandırdığı uyuşturucu bağımlısı mafya babası Devran rolüyle sevenlerinden tam not aldı.

2010 yılında vizyona giren Ejder Kaplanı adlı sinema filmiyle tekrar Uğur Yücel ile birlikte çalışama fırsatı buldu.

2012 yılında Uzun Hikaye isimli Sinema Filminde rol aldı.Bunun yanında 2012 yılında başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrolü paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu, Aralık 2014'den bu yana Sinem Kobal ile olan birlikteliğini,29 Mayıs 2016 tarihinde Cunda Adası'nda rüya gibi bir düğün töreni düzenleyerek evlendiler.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler