MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keremcem ve Ezgi Asaroğlu ayrıldı

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen 'O Hayat Benim' dizisinin setinde başlayan Keremcem-Ezgi Asaroğlu aşkı sürpriz bir şekilde bitti.

Keremcem'le ilişkisi son bulan Asaroğlu, beraber rol aldıkları 'O Hayat Benim' dizisinden de ayrılmak istediğini yapımcıya bildirdi.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem, birlikteliklerini bitirme kararı aldı. Uzun süredir aşk yaşayan olan çift, daha önce de yollarını ayırmış fakat yeniden bir araya gelmişti. Sorunlarının üstesinden gelemeyen âşıklar, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bir kez daha bitirdi. Asaroğlu, ilişkinin bitmesinden sonra Keremcem'le birlikte başrol paylaştığı "O Hayat Benim" dizisinden de ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncu, dizinin yapımcılığını üstlenen Pastel Film'e tükenmişlik sendromu yaşadığını ve yorulduğunu belirterek önümüzdeki sezon için kadroda yer almak istemediği söyledi.

Genç oyuncunun diziden ayrılmak istediği bilgisini doğrulayan yapımcı Hüseyin Samsun, henüz kesin kararın verilmediğini ifade etti. Samsun, bu hafta oyuncuyla biraraya geleceklerini ve toplantıdan sonra diziyle ilgili son kararı vereceklerini dile getirdi. Asaroğlu'nun ayrılmasından sonra Keremcem'in de diziye veda edeceği ileri sürüldü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler