MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı dikkat çekti

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden Kiralık Aşk enfes bir bölümle gelecek. Merakla beklenen Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar'ın başrollerinde ekrana gelen dizi Kiralık Aşk dizisi için nefesler tutuldu.

KİRALIK AŞK 43. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanında beklenmedik olay! Kiralık Aşk'ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer'in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne'ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer'den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer'in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret'i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret'in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman'ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgenn ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 43. yeni bölümü ile 21 Nisan 2016 Cuma akşamı star'da.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler