MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk 53.bölümüyle yeni sezona merhaba dedi

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kiralık Aşk dün akşam 53.bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümünde tabi ki sürprizler de eksik olmadı. İlginç dakikaların yaşandığı dizinin yeni bölümüne Ömer damgasını vurdu. İşte Kiralık Aşk'ta dün akşam yaşananlar...

Kiralık Aşk'ta artık Sinan başka bir yerde hayatını yaşarken, sürpriz gelişmeler yaşandı. Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? Bu soruların öğrenme vakti artık geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için 'Kiralık Aşk' olarak tutuluyor?
Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

  1. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer'in evliliğine karşı duran kim?
Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan'da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?
Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

KİRALIK AŞK YENİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN;


Vitrin


En Çok Aranan Haberler