MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk odası olacak

STAR TV ekranlarının ilgiyle takip edilen Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, onkoloji bölümünde yapılacak bir odaya başrolünü oynadığı 'Kiralık Aşk'ın adının verileceğini ifade etti.

Kansersiz Yaşam Derneği, önceki akşam Four Seanons Hotel'de 2016 balosu düzenledi. Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nün geliştirilmesi için düzenlenen gecede, derneğin İyi Niyet Elçisi Barış Arduç da katıldı. Arduç: "Yapılacak bölümde bir odanın adı 'Kiralık aşk' olacak. Zorlu bir süreci kolaylaştırmak için neler yapabiliriz diye çalışıyoruz" şelinde konuştu.

Yıldızlar kansersiz yaşam için buluştu

Kanzersiz Yaşam Derneği'nin düzenlediği baloya, Berk Oktay, Mustafa-Sinem Ceceli, Emre Kınay, Serenay Sarıkaya, Işıl Reçber gibi ünlü isimler de dahil oldu.

Ferhan ve Derya Şensoy kardeşlerin sunuculuğunu üstlendiği gecede, dernek başkanı Dida Kaymaz: "Bu gecenin asıl amacı; kanser hastası çocukların daha iyi şartlarda tedavi görebilmeleri ve Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi'nin yeniden yapılandırıp kanser hastası çocukların yaşama şansını yükseltmektir." dedi.

Serenay Sarıkaya, geceye Hakan Yıldırım'ın yasarladığı bir elbiseyle katıldı. Sarıkaya, "Benim için ekstra heyecanlı bir gece. Daha önce de destek olduğum bu dernek için elimden gelenin fazlasını yapmaya geldim. İnşallah her şey yolunda, istediğimiz gibi gider. O yüzleri güldürebilmek için mücadele edeceğiz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz" şeklinde konuştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler