MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiralık Aşk'a Defne ile Ömer'in öpüşme sahnesi damga vurdu

Ekranların sempatik dizisi Kiralık Aşk'ta dün yayınlanan bölümde yine Defne ile Ömer'in öpüşme sahnesi damgasını vurdu. Peki 44.bölümde başka neler yaşandı? İşte detaylar...

Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne'den bile saklayamaz hale gelmiştir. Yasemin'in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin'le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar. Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne'ye, Ömer'in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kiralık Aşk'ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer'in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne'ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer'den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer'in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret'i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret'in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman'ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

Keşfet


En Çok Aranan Haberler