MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 45. Bölüm Fragmanı

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Kırgın Çiçekler bu hafta bomba gibi bir bölümle izleyicileri ekrana kilitledi.Heyecanla beklenen sevilen dizinin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırgın Çiçekler son bölümüyle izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Kırgın Çiçekler'in son bölümünde kendini katil zanneden Cemre bunu kimseye söyleyememektedir ve kendi sonunu hazırlamak ister. Kırgın Çiçekler son bölüm ve 45. bölüm fragmanını sizler için hazırladık.

Kırgın Çiçekler 44.bölümde neler oldu?

Elinde bıçakla kanlar içinde uyanan Cemre, kendisini katil zannetmektedir. Nazan'ın kaybolduğu ortaya çıkınca bütün oklar Cemre ve Emine'yi gösterir.

KIRGIN ÇİÇEKLER 44. BÖLÜM FRAGMANI

Polis Nazan'ı ararken herkes merak içindedir. Banu'nun bebeği aldırmadığını öğrenen Neriman, bir çocukla daha uğraşmamak için bir plan yapar. Ailesiyle bağlarını koparan Güney, tek başına hayat kurmakta zorlanmaktadır. Emel, Cemre ile kızları görüştürmemek için yalan söyler fakat Mesude'ye yakalanır. Cemre hiç kimseye gerçeği itiraf edemediği için panikle kendi sonunu hazırlamak ister...

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor. Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlar.

KIRGIN ÇİÇEKLER KADROSU

Özgür Çevik
Toprak
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

**İpek Karapınar

**
Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız
Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak
Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker
Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

KIRGIN ÇİÇEKLER RAKİP TANIMIYOR

Kırgın Çiçekler, tüm kişilerde 9.17 izlenme oranı ve 23.17 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 7.35 izlenme oranı ve 18.20 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Dün akşam atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti. Dizi, sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Dizinin Twitter'daki bölüm etiketi #büyükacı, Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler