MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler 85. yeni bölüm izle: Meral'in zenginlik hayali kısa sürdü!

Kırgın Çiçekler 85. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Geçen bölümde Kemal'in ölmesi sonrasında kızlar rahat bir nefes alırken Meral ise zengin birinin torunu olduğunu öğrenir. Ya da öyle sanar. Sabri bey ile tanışan Meral, mutluluktan havalara uçmakta ve zengin hayatın keyfini sürmektedir. Fakat Meral'in bu hayali bir mektup ile sona erer. Peki mektupta ne yazıyordu?

Kırgın Çiçekler 85. yeni bölümde bu akşam başka bir dram yaşanacak. Yıllardır yurtta çekmedikleri sıkıntı kalmayan Kırgın Çiçekler, en azından Kemal belasından geçen bölümde kurtuldular. Yeni bölümde Meral'in Sabri Bey'le tanıştıktan sonra değişen hayatını izleyeceğiz. Fakat bu uzun sürmeyecek. Meral'e gelen bir mektup, aranan çocuğun o değil de Kader olduğu ortaya çıkıyor. Peki Meral, bunu saklayacak mı söyleyecek mi? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanları...

KIRGIN ÇİÇEKLER 85. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral'in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz. Zehra, Songül ve Güney'in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral'in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır. Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan'ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler