MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırgın Çiçekler son bölüm izle : Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Sadri sürprizi!

Kırgın Çiçekler son bölüm kafa karıştırıcı gelişmeler yaşattı. Son bölümde Deniz Uğur'u da izledik. Kırgın Çiçekler son bölümünde Meral, limuzinin ve rahatlığın keyfini sürecek, dedesi olduğu iddia ettiği Sadri dedeyle tanıştılar ve maceraperest bir bölüm ortaya çıktı. Kırgın Çiçekler son bölümündeki Sadri dede, oldukça neşeli birine benziyor ancak kızlar dedenin nerden çıktığını çözemedi.

Kırgın Çiçekler son bölüm bir önceki bölümlere nazaran daha eğlenceli geçti. Dizinin son bölümünde, Meral'e 'torunum' diyen bir dede ortaya çıktı ve hala Sadri dedenin Meral'in gerçek dedesi olup, olmadığı bilinmiyor. Sadri dede maddi olanakları biraz daha iyi durumda olduğu için, Sadri'nin çevresi tarafından bu durum endişeyle karşılandı. Bu duruma en sert şekilde karşı çıkan isim ise Sadri dedenin eşi olan Macide hanım.

Kırgın Çiçekler son bölümünde Macide - Sadri ve Meral üçgeni!

Macide hanım, kızlara pek de olumsuz bakıyor değil ancak mirasa ortak olmaları konusunda endişeler taşıyor. Bunun yanısıra bu zengin hayatının Meral'i değiştirebileceğinden endişeleniliyor.

Kırgın Çiçekler son bölümünde Deniz Uğur mutluluğu

Kırgın Çiçekler son bölümünde, diziye yeni transfer edilen Deniz Uğur'u da izledik. Deniz Uğur'un diziye başlamasıyla, Kırgın Çiçeklerin yeni bölümlerinde yeni sürprizler bizleri bekliyor.

Kırgın Çiçekler eski bölümde neler olmuştu?

Kemal, Eylül'ü hastane tuvaletinde köşeye sıkıştırır. Bir anda Kemal'le burun buruna gelen Eylül, panik halde yardım istemeye çalışır. Kızlar ve Feride, Eylül'ün yaşadığını öğrenip şoka girerler. Feride bu bilgiyi kendisinden saklayan Toprak'a çok kızar. Kemal için çember iyice daralır. Selin, Zehra'dan intikam almak için bir plan yaparak Zehra'yı evinden attırır. Yurda gelen bir avukat, çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verilen kızını aradığını bildirir. Olay basına yansıyınca Meral, verilen bilgilerden bu kızın kendisi olduğunu düşünerek aileyi ziyarete gider…

Vitrin


En Çok Aranan Haberler