MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırlangıç Fırtınası dizisine dikkat edin!

Fox TV'nin iddialı dizisi Kırlangıç Fırtınası'nın yayın günü netleşti. Kırlangıç Fırtınası 6 Mart Pazartesi günü yayın hayatına başlıyor.

Kırlangıç Fırtınası'nın başrollerinde Fikret Kuşkan (Kudret), Emel Çölgeçen (Ülfet), Ekin Mert Daymaz (Şahin), Gün Akıncı (Yusuf) ve Damla Aslanalp (Maral) rol alıyor.

Senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Emine Yavuzoğlu'nun yaptığı Kırlangınç Fırtınası, evlilik dışı hamile kalan bir kadının çocuğa kavuşmasını konu ediniyor. Ülfet,doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret'e vermek zorunda kalır ve bu sırada Kudret'in eşi Meryem de doğum yapımca Kudret, Ülfet'in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz olduğu yalanını söyler.

Aradan uzun yıllar geçer. Çocukların isimleri Şahin ve Yusuf'tur. Ne Üflet ne de Meryem gerçeklerden haberdar değil, Kudret'te hangisinin kendi oğlu olduğunu bilmiyordur. Yaşananları tüm gerçekleri ile bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana kadar içinde tutabilecek, merak konusudur.

Kırlangınç Fırtınası'nın yapımını Limon Film üstleniyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler