MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız 2. Bölüm izle : Eleme yok, ayrılık da yok

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız 2. bölümünde neler yaşandı? Eleme gecesinden hiçbir adayın evden elenmemesi sonucunda daha neşeli bir 'özel bölüm' izledik. Kısmetse Olur ile ilgili yayınlanan özel bölümün 2. kısmında eğlence doruktaydı.

Kısmetse Olur'un internete özel bölümlerinden olan Görmedikleriniz Duymadıklarınız'ın 2. bölümü henüz yayınlandı. Gerginliğin pek fazla ortaya çıkmadığı bu 2. bölümde, temsili takılar takıldı, Melis ve İlkay'ın arası -kısmen- kameralara daha iyi yansıdı. İlkay pek belli etmese de, ailesiyle Melis durumunu konuşmuş gibi görünüyordu.

Daha önce Melis ile İlkay arasında kavgalar, küsüşmeler yaşanmıştı. İlkay'ın görüşmeye yalnız gelmesi detayına oldukça sinirlenen Melis, parmağındaki yüzüğü çıkararak damat adayına fırlatmış İlkay ise arkasına bakmadan evden çıkmıştı. Evde yeniden bir araya gelen ikili daha sakin bir konuşma gerçekleştirmek istese de İlkay'ın özür dilemesi ve ayrılmak istediğini söylemesi Melis'i gözyaşları içerisinde bıraktı. Tüm ipler bundan sonra koptu ve ağlayarak, ev ahalisine: "Ne olur bir şeyler yapın" diyerek haykırdı. İlkay, daha önce yüzüğün fırlatılmasıyla beraber ayrılık kararı almıştı ancak İlkay geri adım atarak ilişkileri çalkantılı da olsa devam etti.

Kısmetse Olur Görmedikleriniz Duymadıklarınız 2. Bölüm izle

Adnan ve Didem'den düğün-dernek

Adnan ve Didem çiftinin düğün öncesi provası olarak algılanan kına gecesi ise evdeki tüm adayları mutlu etti. Kına gecesinde sembolik olarak gerçekleştirdikleri takı töreninde de Adnan üzerindeki takıların tamamının arkadaşları tarafından takıldığını söyleyerek abisine sitem etti. Adaylar davul ve zurna eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken evlerdeki soğuk ilişkiler de kısmen ısınmış oldu.

KISMETSE OLUR'DA KİM GİTTİ?

"Kim elendi?" sorusunun cevabı bu hafta "kimse" oldu. Hiçbir adayın elenmediği bu haftada canlı yayında şimdiye kadar evde hiç görülmemiş görüntülerin kolajının aktarılacağı açıklandı. Şerif ile Rabia'nın eleme adayları arasında yer aldığı gecede zarftan çıkan sonucu duyuran Seda Akgül, 'Eleme yok' notu ile tüm yarışmacıları mutlu etti. Programın son bölümünde yarışmaya veda eden isim olmazken adaylar büyük finale doğru yaklaştıkça evde yaşanan ilişkilerini sonuca bağlamak için mücadele etmeye devam ediyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler