MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ poligonda atış dersleri alıyor

Kıvanç Tatlıtuğ, iki yıl aradan sonra "Siyah Beyaz" adlı yapımla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seri katili canlandıracak olan yakışıklı oyuncu dizi için atış dersleri almaya başladı.

Son olarak "Kurt Seyit ve Şura"da yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek "Siyah Beyaz" dizisi için gün sayıyor.

Tatlıtuğ Ay yapım'ın projesinde, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'le başrol paylaşacak. Seri katil olarak seyirci karşısına çıkacak olan oyuncu, poligonda atış eğitimine başladı.

Hedef ve atış teknikleri konusunda eğitim alan Tatlıtuğ'un hayat vereceği seri katil, Tuba Büyüküstün'ü oynayacağı karakteri öldürmeyi amaçlayacak. Senaryonun ilerleyen bölümlerinde ise ikili arasında aşk yaşanacak.

KIVANÇ TATLITUĞ'UN SİYAH BEYAZ'DAKİ YENİ ROLÜ NEDİR?

"Siyah Beyaz" adlı yapımda Tatlıtuğ, babası adına tetikçilik yapan acımasız, soğuk ve aşkla meşkle işi olmayan bir adamdır.

Tuba Büyüküstün'ün ise son derece naif ve iyilik meleği. Bu ikilini buluşmasıyla büyük bir aşk yaşanacak, siyah ve beyaz buluşacak ve ortaya engellerle dolu bir dizi macera yaşanacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler