MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ: 'Rekabet kaliteyi doğurur'

En son Kurt Seyit ve Şura adlı yapımda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ 'Cesur ve Güzel' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.Tatlıtuğ, 'Biz bir çocuk büyütüyoruz. Reyting pastası var ve herkes bundan faydalanacak. Rekabet kaliteyi doğurur.'dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldıkları 'Cesur ve Güzel', 10 Kasım'da Star TV'de seyirciyle buluşacak. Dizinin afişi de tamamlandı. Korludağ Çiftliği'nin yakınındaki ormanda çekilen fotoğraflarda, oyuncular sonbaharın canlı tonlarını taşıyan kıyafetleriyle objektife poz verdi. Projede, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak ve Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncular da yer alıyor.

Dizinin tanıtımında ise, Cesur ve Sühan'ın karşılaşmalarının dışında diğer karakterlere dair ilk ipuçları verildi. Yayın gününü heyecanla beklediğini ifade eden Tatlıtuğ ise şöyle konuştu: "Biz bir çocuk büyütüyoruz aslında. Buna ben de dahil herkes katkıda bulunuyor. Ortada bir reyting pastası var, herkes bundan faydalanacak. Rekabet kaliteyi doğurur. Umarım izleyenler dizimizi çok beğenir ve biz de mutlu oluruz."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler