MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ'a bölüm başına servet ödenecek

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra ekranlara bir süre ara vermişti.Yakışıklı oyuncu yeni dizisi 'Siyah Beyaz'ile ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Eylül ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Siyah Beyaz' dizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Tatlıtuğ, böylelikle en çok kazanan oyuncular arasında ilk sırada yer aldı.

REKOR BİR ANLAŞMA

Daha önce oynadığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda rekor bir ücretle döndü.

Eylül ayında yayında olacak olan 'Siyah Beyaz' dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ'un rekor bir anlaşmaya imza attığı öğrenildi. Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan oyuncunun ayda 520 bin lira cebine girecek.

Tatlıtuğ'un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı iddia edildi. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adama hayat verecek. Tatlıtuğ'un rol arkadaşı Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımıza çıkacak.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler