MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni dizi müjdesi

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son bir dizi daha çekeceğini açıkladı.

Kurt Seyit ve Şura dizisinde istenilen başarıyı yakalayamayan Kıvanç Tatlıtuğ, GQ dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. 'Into the Wild' filminden esinlenerek Yedigöller'de yapılan çekimlerde yakışıklı oyuncu, 'özgürlük' temalı pozlar verdi.

Tatlıtuğ dergiye verdiği röportajda, "Sahalara ne zaman dönecek?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Kerem Çatay'la bir dizi daha yapacağız. Şu an gelişiyor. Muhtemelen önümüzdeki sene. O diziyi de yaptıktan sonra bu tempoda, uzun soluklu, haftada iki saat yayınlanan bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Senede bir ya da iki tane sinema filmi yaparak oyunculuk sevdamı devam ettireceğim. Geri kalan zamanımı kendimi geliştirmeye, aileme ayıracağım. Özgürlüğüme çok düşkünüm. Hayatım boyunca ne yaparsam yapayım, sıkıldığımı hissettiğimde arkamı dönüp gittim. Oyunculuk mesleğini gerçekten çok seviyorum. Kendimi geliştirmek için her şeyi yaptım, yapıyorum. Hasbelkader oyuncu oldum. O yaşta kafamda oyuncu olmak yoktu.

İlk dizimi yaptığım dönem para kazanmaya ihtiyacım vardı ve sektöre bunun için girdim ama çok sevdim. Oyunculuğu sevdiğim için, büyük hevesle ve merakla temelini öğrenmek istedim. Bağımsız işler yapmak istiyorum. Birçok şey yazdım (senaryo), biriktirdim. Kendi projelerimi yapmak istiyorum. Bu işi bırakmam gerekirse doğru zamanda bırakmak istiyorum."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler