MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç'ın yeni gözdesi Serenay Sarıkaya

Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya'yı gözüne kestirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'un gözü geçtiğimiz yıl rol aldığı jean firmasının yeni yüzü olan Kerem Bürsin'in partneri Serenay Sarıkaya'da...

Kurt Se­yit ve Şu­ra di­zi­sin­de ya­şa­dı­ğı ha­yal kı­rık­lı­ğı­nın ar­dın­dan bir sü­re­dir ek­ran­dan uzak ka­lan Kı­vanç Tat­lı­tuğ ye­ni se­zon­da ek­ran­da ol­ma­ya ha­zır­la­nı­yor.

Tat­lı­tu­ğ'­un baş­rol­de ken­di­si­ne eş­lik et­me­si için son dö­ne­min po­pü­ler yıl­dı­zı Ke­rem Bür­si­n'­in je­an rek­lam­la­rın­da­ki part­ne­ri Se­re­nay Sa­rı­ka­ya­'yı is­te­di­ği or­ta­ya çık­tı.

Sinema filmi çekecek

An­laş­ma­lı ol­du­ğu Ay Ya­pı­m'­la bir di­zi da­ha yap­tık­tan son­ra ek­ran­la­ra ve­da ede­ce­ği­ni açık­la­yan Kı­vanç Tat­lı­tuğ, si­ne­ma­ya ağır­lık ve­re­ce­ği­ni ve ken­di yaz­dı­ğı hi­ka­ye­le­ri film ya­pa­ca­ğın söy­le­di.

Dinlenmek istiyordu ama...

2 sezonluk Medcezir macerası haziran ayında sona eren Serenay Sarıkaya, yeni sezon gelen tekliflerle ilgili "Üst üste ara vermeden birçok projede rol aldım. Bu nedenle Medcezir bittikten sonra bir süre dinlenmeyi düşünüyorum. Ancak beni çok heyecanlandıran bir proje olursa onun içinde yer alabilirim" açıklamasında bulunmuştu.

Eski eşini istemedi

Tat­lı­tuğ'a Ku­zey Gü­ney'de eşi­ni oy­na­yan Ha­zar Er­güç­lü­'nün ye­ni pro­je­sinden de teklif geldi. Tek­li­fi ka­bul et­me­yen Tat­lı­tu­ğ'­un ye­ri­ne Okan Ya­la­bı­k'­la gö­rü­şü­lü­yor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler