MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kördüğüm' dizisi final yaptı

Başrollerinde Belçin Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı 'Kördüğüm' dizisi geçtiğimiz sezona damga vursa da yeni sezonda istenileni veremedi ve final kararı aldı. Dizinin son bölümü geçtiğimiz Perşembe günü ekrana geldi.

'Kördüğüm'ün yeni sezon ilk bölümünde başrol oyuncusu Belçim Bilgin sürpriz bir kararla ekrana veda etmiş ve onun yerine diziyle Burcu Kara dahil olmuştu. Ancak yapılan bu hamlede dizinin reytinglerinin yükseltmeye yetmedi. Kördüğüm son bölümlerde reyting sıralamasında çok kötü sonuçlar alınca kanal projeyi bitirme kararı aldı. Dizi Perşembe akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti.
KÖRDÜĞÜM FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

  1. final bölümüyle ekranlara veda edecek olan Kördüğüm'de olaylar şöyle gelişecek: Yıllar önce kendilerini terk ettiğini ve sonra da öldüğünü sandıkları annelerini karşısında gören Ali Nejat ve Feyza duyduklarına inanmakta güçlük çeker. Ancak Süreyya adıyla hastaneye yatırılan Muazzez Hanım tüm gerçekleri ispatlamaya hazırdır. Hep birlikte köşke giderler. Muazzez Hanım, kaybettiği yıllarının ve geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. Ali Nejat'ın evinde öldürülen Naz'ın katili, kimsenin aklına gelmeyecek ve kan donduracak bir isimdir... Nihan ise bu sırrın peşini bırakmayacak, Enver Bey'in desteğiyle çok daha büyük bir gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Murat, ilk kez olayların dışında kalmış ve hiç ummadığı yerden büyük bir darbe almıştır... Gökçe'nin bebeğini, Umut kabullenecek mi? Gökçe, Genco'nun teklifine ne yanıt verecek? Murat kimin karşısında aciz kalacak? Eylül ile Ali Nejat, hayatları için ne karar alacak? Kaan kiminle ve nerede yaşayacak? Feyza, Murat'ın içyüzünü öğrenebilecek mi? Umut, Neslihan'ı affedebilecek mi? Enver Bey gayrimeşru bir kızı olduğunu öğrenecek mi? Muazzez Hanım aradığı belgeyi bulacak mı? Muazzez'i yıllar sonra karşısında gören Tarık Bey ne yapacak? Tarık Bey'in ve Karasu Ailesi'nin en büyük sırrı ne?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler