MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa birinciliği Kurt Seyit'e kaptırmadı

Yayınlandığı ilk günde birinci olacağı tahmin edilen 'Kurt Seyit ve Şura' beklenenin aksine ikinci oldu. Birinciliği ise 'Küçük Ağa' dizisi elde etti.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. İlk gün izlenmesinde, 'Küçük Ağa' dizisinin ardından ikinci olan Kurt Seyit ve Şura, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. En çok konuşulan ise Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un son projesi olması sebebiyle, Türkiye'de ve Ortadoğu'da büyük bir merakla beklenen Kurt Seyit ve Şura dizisinin ikinci olması, beklenen ilgiyi görmediği yönünde de yorumlandı. Twitter'da TT olmaması ve Küçük Ağa dizisinden sonra ikincilikte kalması dizinin gelecek bölümlerine dair merakı daha da artırdı.

Başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin oynadıkları sevilen dizi 'Küçük Ağa', A/B Sosyo Ekonomik Statü'de yüzde 12.11 reyting ve yüzde 28.51 izlenme payı, Tüm Kişiler'de de yüzde 11.13 reyting ve yüzde 25.45 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

KÜÇÜK AĞA FRAGMANI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kurt Seyit ve Şura yeni bölümüyle 11 Mart Salı akşamı saat 20:00'da Star'da...


Vitrin

En Çok Aranan Haberler