MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Ağa kuliste mahsur kaldı

Ekranların sevilen dizisi Küçük Ağa'nın 2 kahramanı Banu Zorlu ve Emir Berke Zincidi Ataşehir Brandium AVM'de sevenleriyle buluştu.

Banu Noyan Event Office organizasyonuyla gerçekleşen etkinliğe Küçük Ağa hayranlarının sloganları damgasını vurdu. "Küçük Ağa buraya" sloganlarıyla sahneye çıkan Emir Berke ve Banu Zorlu alkış yağmuruna tutuldu. Bu yoğun ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen ikili, "Sizlerle burada olmak ne güzel bizi sizinle buluşturan herkese teşekkürler" diyerek mutluluklarını ifade etti.

Banu Zorlu'nun seyirci korosu eşliğinde hep birlikte söylediği şarkılar sonunda Emir Berke ve Banu Zorlu hayranlarına imza dağıtıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Etkinlik sonrası kulise geçen ikili hayranlarının kapıya dayanmasıyla kuliste mahsur kaldı. Uzun bir süreç sonrasında Brandium Ataşehir den ayrılan ikilinin gördüğü bu yoğun ilgi herkesi şaşırttı.

KÜÇÜK AĞA SALI'NIN BİRİNCİSİ

Öte yandan Küçük Ağa'nın Salı akşamı ekrana gelen bölümü milyonları ekran başına kilitledi ve yine birinci oldu.

Başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin oynadıkları sevilen dizi Küçük Ağa'nın bu bölümü Tüm Kişiler'de yüzde 8.20 reyting ve yüzde 26.91 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü'de de yüzde 7.43 reyting ve yüzde 25.35 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler