MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kürşat Kurnaz'ın dayak korkusu

TRT 1'de ekrana gelen 'Sevda Kuşun Kanadında' adlı dizide Fethullah Gülen'in gençliğine hayat veren Kürşat Kurnaz, "Ailem hala tedirgin. Fakat onlar benim oyunculuğu neden seçtiğimi iyi biliyor. Tanınmamak için de evden dışarıya tebdil-i kıyafetle çıkıyorum" dedi.

TRT 1'de yayınlanan 'Sevda Kuşun Kanadında' adlı dizide Fethullah Gülen'in gençliği canlandıran Kürşat Kurnaz, kendisine gelen tepkilerden çekindiği için "Evden dışarıya tebdil-i kıyafetle çıkıyorum" diyor.

Karar'a konuşan Kurnaz, "Herkes önce bir 'nasıl yani?' dedi. Sonra da 'kendine dikkat et, gerçeği yurt dışına kaçtı, gelmiyor, seni bulup dövebilirler' dedi. Ailem hala tedirgin. Fakat onlar benim oyunculuğu neden seçtiğimi iyi biliyor. Tanınmamak için de evden dışarıya tebdil-i kıyafetle çıkıyorum; şapka takıyorum, atkı doluyorum ve montu kafama kadar geçiriyorum. Ama yine de tanıyanlar oluyor" dedi.

Dizide Fethi'nin kötülüklerini nasıl izleyeceğiz?

-
Canlandırdığım karakter bir katil, uyuşturucu satıcısı da olabilirdi. 27 yaşındayım. Bu yaşıma kadar çok insan tanıdım. Ancak Fethi hepsinden beter. Role hazırlanırken Gülen'in videolarını izlediğimde, Türkiye'yi ta 20'li yaşlarında ele geçirmek istediğini öğrendim. Kanım dondu. İnsanların beynini nasıl yıkadığını, sistemin içine nasıl sızdığını hep beraber izleyeceğiz. Dizide Gülen'in 70'li yıllardan beri Türkiye'yi bölme, ele geçirme planlarını ve yabancı bağlantılarını kullanarak alçak oyunlarını nasıl hazırladığını bir bir göreceğiz.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler